تبلیغات
دانشجویان ارشد90بیماری شناسی گیاهی دانشگاه ولی عصر(عج) - خواص کیوی
 
درباره وبلاگ


امیدواریم مطالب این وبلاگ مورد استفاده شما عزیزان قرار بگیرد.

مدیر وبلاگ : امین سجاد
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
77
دانشجویان ارشد90بیماری شناسی گیاهی دانشگاه ولی عصر(عج)
خورشید به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد.




كیوی، منبعی غنی و سرشار از ویتامین ث است و مقدار ویتامین ث آن از پرتقال نیز بیشتر است.
همچنین دانه‌های سیاه آن حاوی ویتامین D است.
به گزارش افکارنیوز، ‌اگر تا به حال پرتقال را فقط به خاطر ویتامین ث بالای آن و پیشگیری از سرماخوردگی مصرف می‌كردید می‌توانید كیوی را جایگزین آن كنید. ویتامین ث موجود در كیوی ۲ برابر پرتقال، ۶ برابر لیمو ترش و میزان مواد مغذی آن ۸ برابر سیب است.
كیوی در اصل متعلق به كشور چین است، اما اكنون مردم سراسر دنیا این میوه را مصرف می‌كنند. ایتالیا، نیوزلند، چین، فرانسه و ژاپن جزو بزرگ‌ترین تولیدكنندگان كیوی محسوب می‌شوند. این میوه به نام‌های متعددی نامیده می‌شد تا این ‌كه در سال ۱۹۵۹ نام كیوی برای آن انتخاب شد (كیوی برگرفته از نام پرنده بی‌پرواز بومی نیوزلند است). در سال ۱۹۷۴ نام كیوی به صورت نام رسمی تجاری این میوه درآمد.
كیوی چه دارد
كیوی منبعی غنی و سرشار از ویتامین ث است و مقدار ویتامین ث آن از پرتقال نیز بیشتر است. همچنین دانه‌های سیاه آن حاوی ویتامین D است. كیوی همچنین دارای ویتامین A، ای ویتامین‌های ب۱، ب۲، ب۳ فولیك اسید و سایر ویتامین‌های گروه ب است. كیوی از میوه‌های بسیار كم‌كالری است. در ۱۰۰گرم كیوی ۶۱ كالری وجود دارد و از جهت میزان كالری همردیف زردآلو و نارنگی است. در ۱۰۰ گرم كیوی ۳۳۱ میلی‌گرم پتاسیم، ۲۶ میلی‌گرم كلسیم و۴۰ میلی‌گرم فسفر وجود دارد. مقدار پتاسیم آن از موز كمتر است، اما در مقابل از میزان منیزیم بسیار بالایی برخوردار است همچنین دارای مس، آهن و فسفر است.
پشمالوی پرخاصیت‌
كیوی این میوه پرزدار، دارای مواد غذایی بالا و میزان كالری بسیار پایینی است، به این خاطر در رده میوه‌های بسیار مفید قرار دارد. این میوه به دلیل خاصیت كاهندگی كه بر سطح‌تری گلیسیرید دارد، از غلظت خون می‌كاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سكته‌ها جلوگیری می‌كند.كیوی با داشتن آنتی‌اكسیدان فراوان خاصیت ضدسرطانی بسیاری دارد و امكان مبتلا شدن به بعضی از سرطان‌ها را كاهش می‌دهد.
مصرف هویج می‌تواند از ضعیف شدن بینایی جلوگیری كند. حتما این جمله را بارها شنیده‌اید، اما شاید تا به حال نشنیده باشید كه كیوی هم چنین خاصیتی دارد. كیوی با داشتن پیش‌سازهای ویتامین آ همچنین ویتامین ای و ث موجب حفظ سلول‌های دستگاه بینایی می‌شود. ویتامین ث موجود در كیوی موجب تقویت سیستم حفاظتی بدن می‌شود. كیوی منبع خوبی برای پتاسیم و كلسیم است. پتاسیم باعث كاهش فشار خون می‌شود. كیوی ادرارآور است. به علت كالری پایین افرادی كه تصمیم به كاهش وزن خود دارند می‌توانند این میوه را مصرف كنند.
بعد از خوردن غذاهای گوشتی قدری اسید معده خنثی می‌شود. در این شرایط آنزیم‌های كیوی می‌توانند مدت كوتاهی فعالیت كنند و این زمان كافی است كه مواد پروتئینی به وسیله این آنزیم‌ها به قطعات كوچك‌تر و قابل هضم تبدیل و تجزیه شوند. این امر، عمل هضم غذاهای سنگین در معده را آسان می‌كند، لذا خوردن كیوی به همراه غذاهای گوشتی برای هضم آسان‌تر غذا توصیه می‌شود.

چند نكته
۱- كیوی خام نیز دارای مقادیر زیادی آنزیم به نام پاپایین است كه از نظر تجاری برای نرم كردن گوشت مفید است، اما احتمال دارد برای بعضی از افراد آلرژ‌ی‌زا باشد. بویژه افرادی كه به آناناس حساسیت دارند مستعد حساسیت به این میوه هم هستند.
۲- كیوی را می‌توانید در دمای اتاق نگهداری كرده، آن ‌را به مدت چند روز ذخیره كنید.
۳- ‌هرگز كیوی را كنار سیب و گلابی قرار ندهید. كیوی به هنگام رسیدن مقداری گاز اتیلن از خود متصاعد می‌كند این گاز باعث رسیدن میوه‌های دیگری چون سیب و گلابی می‌شود، لذا نباید محل نگهداری كیوی با سایر میوه‌ها یكی باشد.
۴- در هنگام خرید كیوی اگر بر اثر فشار جزئی، نرمی زیر دستان خود احساس كردید از خریدن آن صرف‌نظر كنید.

۵-‌ كیوی دارای اگزالات است. این تركیب می‌تواند موجب سنگ كلیه شود. به این علت این میوه برای افرادی كه مستعد سنگ كلیه و سنگ كیسه صفرا هستند باید با احتیاط مصرف شود.

۶- اگزالات موجود در كیوی مانع جذب كلسیم می‌شود. به این علت بهتر است ۲ تا ۳ ساعت قبل و بعد از مصرف لبنیات این میوه را میل نكنید تا مانع جذب كلسیم نشود.

۷- كیوی طلایی دارای پوستی نرم و برنزی رنگ بوده و گوشت آن به رنگ طلایی است. ارزش تجاری این نوع كیوی از انواع سبز بیشتر است.

۸- كیوی را می‌توانید حلقه كرده و خشك كنید و به جای خوردن چیپس، كیوی خشك شده میل كنید.!





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


سه شنبه 15 فروردین 1391 :: نویسنده : امین سجاد
نظرات ()
دوشنبه 30 مرداد 1396 10:58 ق.ظ
I like the valuable information you provide for your
articles. I'll bookmark your blog and test again here frequently.
I am slightly sure I'll learn plenty of new
stuff proper here! Best of luck for the next!
شنبه 14 مرداد 1396 07:03 ق.ظ
hi!,I love your writing so a lot! proportion we keep up a correspondence extra approximately your article
on AOL? I need an expert in this space to solve my problem.
May be that's you! Looking forward to see you.
جمعه 13 مرداد 1396 08:08 ب.ظ
My relatives every time say that I am killing
my time here at net, however I know I am getting
knowledge all the time by reading such fastidious
articles or reviews.
سه شنبه 22 فروردین 1396 01:54 ق.ظ
Greetings! Quick question that's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly?
My weblog looks weird when viewing from my iphone 4. I'm trying to find a template
or plugin that might be able to resolve this problem. If you have any suggestions, please share.
Appreciate it!
جمعه 18 فروردین 1396 11:29 ق.ظ
hello there and thank you for your information – I have certainly picked up anything new from right here.

I did however expertise some technical issues using this web site, as I experienced to reload the site lots of times previous to I could get
it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK?
Not that I am complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google
and can damage your high-quality score if ads and
marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective fascinating content.

Ensure that you update this again very soon.
دوشنبه 14 فروردین 1396 03:34 ب.ظ
Its such as you learn my mind! You seem to understand so much approximately this,
such as you wrote the book in it or something. I think that you
just can do with some % to pressure the message house a bit,
however instead of that, this is excellent blog. An excellent read.
I will definitely be back.
دوشنبه 28 فروردین 1391 09:21 ق.ظ
سلام دوست عزیز
کتاب های و مطالب به روز در زمینه بیماری شناسی گیاهی در وبلاگ من وجود داره خوشحال میشم اونارو تو وب تون معرفی کنید
با تشکر مدیر وبلاگ گیاهپزشکی110
جمعه 18 فروردین 1391 04:25 ب.ظ
سلام
مطلب مفید و اموزنده ای بود.
تشکر
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر